Тези Игри ще бъдат най-високотехнологичните в историятаНай-технологичната Олимпиада, провеждана някога

...
 Тези Игри ще бъдат най-високотехнологичните в историятаНай-технологичната Олимпиада, провеждана някога
Коментари Харесай

На Олимпиадата пускат най-бързия интернет в света

 

Тези Игри ще бъдат най-високотехнологичните в историята

Най-технологичната Олимпиада, провеждана в миналото – тази в Пьонгчанг, стартира да написа нова страница в историята на Корейския полуостров.

Освен над 100 сета медали, спортистите на Зимните олимпийски игри ще получат и най-бързия интернет в света, предава Нова тв. За пръв път ще станем очевидци на гледната точка на спортистите благодарение на камери, прикрепени към тях и оборудването им. Хуманоидни роботи пък ще оказват помощ с организацията.

Организаторите са намерили доброволци от съвсем всички страни участници, които да приказват корейски. Така казусът с връзката също е решен.

И до момента в който уредниците са подготвени за всевъзможни непредвидени обстановки, корейците, живеещи в България, са уверени, че такива няма да има. И се стягат за път. Посоката е Пьонгчанг.

Един от тези корейци е Сонг Те. Пристигнал у нас преди 16 години, дружно със брачната половинка и трите си деца. Занимава се с туризъм, има и ресторант. Всичко е с марка " Корея ".

На фона на тромавата родна администрация, в Корея били бързи като светлината, споделя Сонг Те. Съоръженията за Олимпиадата, да вземем за пример, били подготвени още преди началото на лятото. Подновили и инфраструктурата в региона на Пьонгчанг. Построили нова високоскоростна права, която да свързва летището с олимпийското и медийното село. Увеличили бюджета няколко пъти, само че задачата оправдавала средствата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР